Gimnazija Kruševac

slide01 slide02 slide03 slide04 slide05 slide06
Navigacija
Učitavanje...
Prijava
Korisničko ime

LozinkaJoš niste član?
Kliknite ovde da se registrujete.

Zaboravljena lozinka?
Zatražite novu ovde.
Karijera u fokusu

U sredu, 4. oktobra, u holu Kruševačkog pozorišta, održan je prvi sajam karijernih timova srednjih škola u Kruševcu.

sajamtimova 2..jpg

Sajam je organizovao Edukativni centar uz podršku švajcarske organizacije za pomoć u svetu rada, Solidar Suisse. Uspešnosti sajma doprineli su i lokalni akteri u oblasti karijernog vođenja i savetovanja: Školska uprava, Nacionalna služba za zapošljavanje sa Centrom za informisanje i profesionalno savetovanje, Agencija za regionalni razvoj i Kancelarija za mlade u Kruševcu.

sajamtimova 1..jpg

Zajedno sa ostalih sedam srednjih škola, Gimnazija je predstavila mogućnosti obrazovanja u svoja tri obrazovna profila, kao i dosadašnje reprezentativne primere kvaliteta nastave i vannastavnih aktivnosti.

S obzirom da projekat „Moja karijera – Unapređivanje sistema karijernog razvoja mladih u Kruševcu“ traje već drugu školsku godinu, može se reći da su učenici Gimnazije u toku projekta stekli nova znanja u ovoj oblasti. Osim organizovane saradnje sa lokalnim akterima na polju karijernog vođenja i savetovanja, učenicima su postali dostupniji i različiti izvori informacija koji im mogu pomoći u pronalaženju mogućnosti za pravilan karijerni razvoj. Učenici su takođe učestvovali u odgovarajućim obukama i radionicama, pri čemu su stečene veštine nastavili da promovišu među svojim vršnjacima.

U svakom slučaju, pridavanje odgovarajućeg značaja pitanju karijernog vođenja i savetovanja, pomoći će učenicima osnovnih i srednjih škola, kako pri nastavku obrazovanja, tako i pri zapošljvanju.

sajamtimova 3..jpg
Pogledajte film
Zaštita učenika od nasilja
Gimnazijalci
Bivši gimnazijalci...
U godini jubileja predstavljamo bivše učenike Gimnazije:

GIMNAZIJALCI
Preuzmite
Internest
Posetite nas na Facebook strani

Fama - Istorija glasina

Bezbedan Internet
Sajt našeg učenika, Mihajla Šumakovića, koji sadrži brojne savete kako se zaštiti na internetu, aktuelne teme i probleme na svetski povezanoj mreži računara

bezbedaninternet.netai.net