Gimnazija Kruševac

slide01 slide02 slide03 slide04 slide05 slide06
Navigacija
Učitavanje...
Prijava
Korisničko ime

LozinkaJoš niste član?
Kliknite ovde da se registrujete.

Zaboravljena lozinka?
Zatražite novu ovde.
Poziv na radionicu

Učenici Gimnazije pozvani su da učestvuju na radionici „Kako uspešno organizovati događaje u kulturi“ koju vode studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu sa katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

fdu.png

Radionica će se održati 8. maja na FDU u 18 sati. Učenici koji žele da učestvuju treba da pošalju kratak opis svoje ideje za događaj (npr. festival, radijska emisija, izložba, koncert, radionica, međunarodna manifestacija, internet kampanja, predstava, digitalna umetnost...) kako bi organizatori radionice dobili odgovor na pitanje: Šta je važno u kulturi mladih danas?

Potrebno je obrazložiti svoju ideju na jednoj stranici (u programu Word) i poslati na mejl adresu fdumenadzmentradionica@gmail.com do 30. aprila 2017. godine. Najbolja ideja će se dalje razviti na radionici, 8. maja na Fakultetu dramskih umetnosti, Bulevar umetnosti 20, nakon poslednjih konsultacija za upis na Katedru za menadžment i produkciju.

Radionica je namenjena svim kreativnim i aktivnim srednjoškolkama i srednjoškolcima koji žele da stvaraju nove, hrabre i uzbudljive projekte u kulturi i društvu.

Više informacija možete dobiti na pomenutoj mejl adresi ili na FB stranici Menadžment i produkcija FDU.


Pogledajte film
Zaštita učenika od nasilja
Gimnazijalci
Bivši gimnazijalci...
U godini jubileja predstavljamo bivše učenike Gimnazije:

GIMNAZIJALCI
Preuzmite
Internest
Posetite nas na Facebook strani

Fama - Istorija glasina

Bezbedan Internet
Sajt našeg učenika, Mihajla Šumakovića, koji sadrži brojne savete kako se zaštiti na internetu, aktuelne teme i probleme na svetski povezanoj mreži računara

bezbedaninternet.netai.net