Preduzetništvo u teoriji i praksi

Svako novo saznanje iz bilo koje oblasti je veoma značajno za razvijanje opšte informisanosti. Učenici Gimnazije su dobili posebnu priliku da uče o preduzetničkim sposobnostima, o kojim nemaju puno prilika da slušaju na redovnoj nastavi.

Pored toga, dobili smo i … Čitaj dalje

Učenici i profesori iz Portugalije u poseti Gimnaziji

U okviru projekta Erazmus+ u toku je realizacija učeničke razmene Gimnazije Kruševac sa učenicima srednje škole iz Silveša u Portugaliji (Eskola secundaria de Silves).

O aktivnostima, u kojima su učenici učestvovali i svakako mnogo novog naučili, moći ćete da čitate … Čitaj dalje

Učenici i studenti na radionici o ekološkim izvorima energije

Fakultet za fizičku hemiju u saradnji sa Udruženjem biologa Kruševac BIOKS i Prvom tehničkom školom Kruševac je u petak 09. februara 2024. godine u periodu od 12 do 15 časova u amfiteatru Akademije Kruševac – odsek tehničko tehnoloških studija, održao Čitaj dalje

Informacije o specijalizovanim odeljenjima Gimnazije

Poštovani roditelji učenika osmih razreda osnovnih škola,

Kao i svake godine, i ove se spremamo za upis prvaka u specijalizovana odeljenja Gimnazije. Obaveštavamo vas da će se informativni roditeljski sastanak za upis učenika u specijalizovana odeljenja Gimnazije održati po sledećem … Čitaj dalje

Sportski pozdrav sa Kopaonika

Gimnazija Kruševac je u sklopu saradnje sa Sportskim centrom organizovala odlazak na Kopaonik. Učenici su imali priliku da se prijave za izlet koji je organizovan uz pomoć Grada Kruševca.

Tako je 30. januara dvanaestoro učenika pohađalo početničku obuku za skijaše … Čitaj dalje

Preuzmite

Arhiva vesti