Dodatna obaveštenja o prijemnim ispitima za specijalizovana odeljenja

Shodno obaveštenju sa tehničkog sajta Moja srednja škola, obaveštavamo vas da ćemo preliminarne rezultate sa prijemnog ispita za specijalizovana odeljenja za učenike sa posebnim sposobnostima za filološke nauke, kao i za učenike sa posebnim sposobnostima za scensku i audio-vizuelnu Čitaj dalje

Dodatno obaveštenje

Shodno obaveštenju sa tehničkog sajta Moja srednja škola, obaveštavamo vas da ćemo preliminarne rezultate sa prijemnog ispita za specijalizovano odeljenje za računarstvo i informatiku objaviti u školi, 10.5.2021. god. u 12.00.

Uprava škole

 

 … Čitaj dalje

Prijemni ispit za scensku i audio-vizuelnu umetnost

Učenici koji polažu prijemni ispit za smer “scenska i audio-vizuelna umetnost” treba da pročitaju detaljne informacije o programu realizacije prijemnog ispita i uputstvo za učenike povodom prijemnog ispita. Informacije su dostupne u sledećim tekstovima:

Program polaganja prijemnog ispita za s. Čitaj dalje

Prijemni ispit za računarski smer – program i uputstvo

Učenici koji polažu prijemni ispit za računarski smer treba da pročitaju detaljne informacije o programu realizacije prijemnog ispita i uputstvo za učenike povodom prijemnog ispita. Informacije su dostupne u sledećim tekstovima:

Program polaganja prijemnog ispita za IT

IT – uputstvo Čitaj dalje

Prijemni ispit za filološki smer – program i uputstvo

Učenici koji polažu prijemni ispit za filološki smer treba da pročitaju detaljne informacije o programu realizacije prijemnog ispita i uputstvo za učenike povodom prijemnog ispita. Informacije su dostupne u sledećim tekstovima:

Program polaganja prijemnog ispita za filološki smer

Filološki smer Čitaj dalje

Vakcinacija

Arhiva vesti
Bivši gimnazijalci...
U godini jubileja predstavljamo bivše učenike Gimnazije:

GIMNAZIJALCI


Gimnazija na YouTube...
GIMNAZIJA NA YouTube

Preuzmite