Почетак » Новости » Финалне активности Еразмус+ пројекта – Иновативне наставне методе и савремене технологије у школском и онлајн окружењу

Финалне активности Еразмус+ пројекта – Иновативне наставне методе и савремене технологије у школском и онлајн окружењу

Еразмус+ пројекат Иновативне наставне методе и савремене технологије у школском и онлајн окружењу (ИНМСТ) завршен је 27. августа 2023.

Учесници у пројекту били су Биљана Дачић, директорка, Александра Филиповић, професорка математике, Биљана Пршић, професорка енглеског језика, Дејан Оролић, професор математике, и Станислава Арсић, професорка српског језика и књижевности.  

Планирани састанак са заинтересованим колегама из основних и средњих школа у региону у циљу ширења резулатата пројекта је одржан 25. августа 2023. у Центру за стручно усавршавање у Крушевцу. Учесници су презентовали све фазе пројекта, ток активности и поделили стечена знања, закључке и утиске са присутним колегама, као и утиске са примене научених метода на угледним часовима одржаним након фазе мобилности. Догађај је завршен садржајном дискусијом са присутним колегама, разменом идеја и ширењем мреже контаката за будуће пројекте.

проф. Александра Филиповић и проф. Станислава Арсић

Преузмите

Архива вести