Почетак » Новости » На отварању Иновационог клуба за младе

На отварању Иновационог клуба за младе

 
Уз подршку УНИЦЕФ-а у Србији и имплементационог партнера Достигнућа младих у Србији, Едукативни центар Крушевац основао је и опремио Иновациони клуб за младе.
У присуству Канцеларије УНИЦЕФ-а у Србији, Достигнућа младих, јавних установа, организација цивилног друштва, младих, крушевачких средњошколаца и других, у четвртак, 6. априла, одржано је свечано отварање Иновационог клуба.
На отварању клуба обратили су се и ученици Гимназије Јулија Петровић и Владета Малићанин, представници UPSHIFT тима Eco Ways. Владета је истакао да је захвалан Едукативном центру Крушевац и УНИЦЕФ-у што им је омогућен овакав простор где ће моћи да стварају и реализују своје идеје.
– Једно велико хвала за ово, овај простор је сјајан, овде ћемо сви ми млади моћи да проводимо време и да се дружимо, истовремено и да стварамо нешто ново – рекао је Малићанин.
У модерно уређеном простору, Клуб је савремено технички опремљен (3Д штампач, опрема за аудио и видео продукцију, графичка табла, лаптоп рачунари, ВР наочаре и друго) и омогућава младима да се окупљају, информишу, покрећу иницијативе и остварују сарадњу.
(Текст делимично преузет са портала Град, фотографије Марија Урошевић.)

Преузмите

Архива вести