Почетак » КВИС » Упознај Филолошки факултет у Београду

Упознај Филолошки факултет у Београду

Од 27. фебруара 2022. Филолошки факултет у Београду сваког викенда организује низ програма под насловом Упознај Филолошки факултет у Београду.

Ови програми намењени су будућим студентима, њиховим родитељима и наставницима, али и свима онима који желе да се упознају са богатом понудом најстаријег и највећег факултета за језике, књижевност и културу у Србији.

            Поред низа виртуелних отворених врата и онлајн саветовалишта, информативни програм Упознај Филолошки факултет у Београду обухвата и два дана отворених врата током којих ће будући студенти, њихове породице и пријатељи моћи да посете Факултет, да сазнају многе појединости о студијама на њему, као и многе занимљивости из његове богате историје, која је чврсто испреплетана са историјом наше културе и нашег народа. Поред тога, ту су и бројни интерактивни програми посвећени језицима и културама Европе и света, књижевности и српском језику.

            Програми се одвијају суботом и недељом, а почињу у 12.00 или 13.00 сати. Пријава није потребна, број места није ограничен, а сваки учесник може посетити колико год презентација, саветовалишта, радионица и других садржаја жели. Приступне линкове и све остале информације наћи ћете на сајту Филолошког факултета (www.fil.bg.ac.rs), а додатна обавештења можете добити телефоном (011/2638-666 и 011/2021-659) или имејлом dekanat@fil.bg.ac.rspromocija@fil.bg.ac.rs или upisifiloloski@fil.bg.ac.rs.

Преузмите

Архива вести