Почетак » Новости » Пројекат YESSS представљен стручним сарадницима Расинског округа

Пројекат YESSS представљен стручним сарадницима Расинског округа

ПРИРУЧНИК >>> YESSS_handbook_SRB

Чланице пројектног тима Александра Филиповић и Слађана Дамњановић су презентовале резултате Ерасмус+ пројекта “Млади предузетници у средњим школама” у понедељак 31. октобра, последњег дана пројекта, на састанку Друштва педагога и психолога Расинског округа у ЦСУ Kрушевац.

Позив пројектном тиму је упутила председница друштва Светлана Алексић након прошлонедељног успешног стручног скупа за ширење резултата пројекта. Говорило се о тренингу меких вештина и коучинга, који је развијен и реализован током пројекта, новој методологији и искуствима наших наставника и ученика током пилотирања, као и о приручнику за наставнике за развој предузетничких вештина у средњим школама и његовој имплементацији.

Приручник је намењен свим наставницима и стручним сарадницима у Србији и јавно је доступан на сајту пројекта https://yesssproject.eu/project-outcomes/, а прилагођени тренинг је акредитован и налази се у Каталогу програма стручног усавршавања запослених у образовању за наредне три школске године на сајту ЗУОВ-а.
Александра Филиповић, координатор пројекта

Преузмите

Архива вести