Početak » Novosti » Projekat YESSS predstavljen stručnim saradnicima Rasinskog okruga

Projekat YESSS predstavljen stručnim saradnicima Rasinskog okruga

PRIRUČNIK >>> YESSS_handbook_SRB

Članice projektnog tima Aleksandra Filipović i Slađana Damnjanović su prezentovale rezultate Erasmus+ projekta “Mladi preduzetnici u srednjim školama” u ponedeljak 31. oktobra, poslednjeg dana projekta, na sastanku Društva pedagoga i psihologa Rasinskog okruga u CSU Kruševac.

Poziv projektnom timu je uputila predsednica društva Svetlana Aleksić nakon prošlonedeljnog uspešnog stručnog skupa za širenje rezultata projekta. Govorilo se o treningu mekih veština i koučinga, koji je razvijen i realizovan tokom projekta, novoj metodologiji i iskustvima naših nastavnika i učenika tokom pilotiranja, kao i o priručniku za nastavnike za razvoj preduzetničkih veština u srednjim školama i njegovoj implementaciji.

Priručnik je namenjen svim nastavnicima i stručnim saradnicima u Srbiji i javno je dostupan na sajtu projekta https://yesssproject.eu/project-outcomes/, a prilagođeni trening je akreditovan i nalazi se u Katalogu programa stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju za naredne tri školske godine na sajtu ZUOV-a.
Aleksandra Filipović, koordinator projekta

Preuzmite

Arhiva vesti