Почетак » КВИС » Водич за будуће студенте Филолошког факултета у Београду

Водич за будуће студенте Филолошког факултета у Београду

На линку FiloloskiFakultet_InfoBrosura_ZaBuduceStudente

доступна је информативна брошура коју је Филолошки факултет Универзитета у Београду управо припремио за ученике завршних разреда средњих школа, њихове родитеље и њихове професоре матерњег и страних језика. Другим речима, Водич је намењен младим људима који се налазе пред важном, али и тешком одлуком о избору студија, као и свима онима који им помажу у суочавању са тим изазовом.

            Водич за будуће студенте пружа најважније информације о основним студијама на Филолошком факултету у Београду, као и о свих 26 студијских програма и профила које он нуди, о пријемном испиту, упису и могућностима за запослење након студија.

Поред тога, ученици, њихови родитељи и професори у сваком тренутку могу се обратити саветнику за будуће студенте, Марку Божовићу (upisifiloloski@fil.bg.ac.rs), као и Тиму за промоцију факултета и информисање будућих студената (promocija@fil.bg.ac.rs). Обиље информација о студијама на Филолошком факултету у Београду, о пријемном испиту и упису нуди и сајт Факултета (http://www.fil.bg.ac.rs/), као и профили Факултета и његових катедара на друштвеним мрежама FacebookInstagram и YouTube. Све информације о томе налазе се у Водичу за будуће студенте.

Вакцинација

Архива вести
Bivši gimnazijalci...
У години јубилеја представљамо бивше ученике Гимназије:

ГИМНАЗИЈАЛЦИ


Gimnazija na YouTube...
ГИМНАЗИЈА НА YouTube

Преузмите