Kako se prijaviti za polaganje prijemnog ispita?

Prijavljivanje za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalizovana odeljenja moći će da se obavi na dva načina:

  • U periodu od 12. do 15. aprila 2021. godine elektronskim putem na portalu Moja srednja škola (link mojasrednjaskola.gov.rs)
  • Ili 15. i
Čitaj dalje

Smer za scensku i audio-vizuelnu umetnost – novine

S obzirom da se ove godine uvodi segment otvorenog pitanja u okviru Testa opšte kulture za učenike odeljenja sa posebnim sposobnostima za scensku i audio-vizuelnu umetnost, Ministarstvo je omogućilo budućim polaznicima ovog smera da se upoznaju sa primerom takvog testa… Čitaj dalje

Obaveštenje za roditelje / druge zakonske zastupnike učenika koji upisuju srednju školu

Portal Moja srednja škola predstavlja platformu koja Vam omogućava da izvršite elektronske usluge u vezi sa prijemnim ispitom, završnim ispitom i upisom u prvi razred srednje škole za školsku 2021/2022. godinu, za škole čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina … Čitaj dalje

Tim Gimnazije u finalu “Brainfinity”

Tim učenika Gimnazije: Nina Tomić, Ljubica Mihailović, Pavle Savić & Julija Petrović 1/10, “Secret Code”, pod mentorstvom profesorke Marije Urošević, plasirao se u finale Brainfinity.

Učenici su uspešno rešili zadatke za prolazak u takmičenje i dobili najveći broj poena za … Čitaj dalje

Takmičenje iz preduzetništva

Takmičenje učeničkih kompanija i ove godine okuplja mlade preduzetnike srednjih škola širom Srbije. U organizaciji “Dostignuća mladih”, takmičenje učeničkih kompanija se našlo u kalendaru takmičenja Ministarstva prosvete srednjih škola za 2020-2021. godinu iz oblasti “Preduzetništvo”.

Regionalna takmičenja će biti održana … Čitaj dalje

Vakcinacija

Arhiva vesti
Bivši gimnazijalci...
U godini jubileja predstavljamo bivše učenike Gimnazije:

GIMNAZIJALCI


Gimnazija na YouTube...
GIMNAZIJA NA YouTube

Preuzmite