Početak » Novosti » Novi predlozi, uputstva i alati za nastavnike

Novi predlozi, uputstva i alati za nastavnike

Zavod za unapređenje obrazovanja i vaspitanja je kreirao posebnu sekciju na svom sajtu kako bi pružio odgovarajuću podršku nastavnicima u procesu učenja na daljinu. Njihovo pismo prenosimo u celosti, a tu su i potrebni linkovi:

Kako bismo pružili pomoć nastavnicima i stručnim saradnicima pri odabiru alata koje mogu koristiti za ostvarivanje obrazovno-vaspitnog procesa učenjem na daljinu, kreirali smo posebnu sekciju na našem sajtu sa predlozima, uputstvima za korišćenje i aktuelnostima i vestima u vezi procesa učenja na daljinu, koja se nalazi na adresi: zuov.gov.rs/alati.

Lista alata će se dopunjavati, a trudićemo se da ispratimo i sve aktuelnosti vezane za ovu temu.

Jasno nam je da sada nastavnicima i stručnim saradnicima pre svega trebaju jasna uputstva za korišćenje ovih alata, tako da smo akcenat stavili upravo na ovu komponentu.

U sekciji će se objavljivati, kako uputstva i predlozi Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i oba zavoda, tako i uputstva drugih institucija, firmi i pojedinaca, kao i linkovi ka besplatnim digitalnim udžbenicima i platformama izdavačkih kuća.

Posećujte zuov.gov.rs/alati kako biste bili u toku.

Arhiva vesti
Bivši gimnazijalci...
U godini jubileja predstavljamo bivše učenike Gimnazije:

GIMNAZIJALCI


Gimnazija na YouTube...
GIMNAZIJA NA YouTube

Preuzmite