Почетак » Новости » Пријављивање за специјализована одељења у Гимназији!!!

Пријављивање за специјализована одељења у Гимназији!!!

Ученици који желе да се пријаве за полагање пријемног испита за упис у специјализована одељења ( филолошко, рачунарско и одељење за сценску и аудио-визуелну уметност) треба да предузму следеће кораке:

  • Уколико су се већ пријавили треба да пошаљу мејл средњој школи у коме ће попунити електронски образац пријаве и навести генерички број који су добили при првом онлајн пријављивању почетком априла. У обрасцу, који се налази на овом линку PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1, ученик наводи шифру коју добија у матичној основној школи. Та шифра се уписује у ђачку књижицу. Средња школа ће мејлом потврдити ученику пријем мејла.
  • Ученици који нису успели да изврше онлајн пријаву или се нису уопште пријавили (немају генерички број), могу да се пријаве попуњавањем и штампањем обрасца исте пријаве, који лично предају у школи коју  желе да упишу. Оверен примерак пријаве је доказ да је извршено пријављивање.
  • Пријављивање за полагање пријемних испита (слањем мејла или директно) обавља се од 18. до 21. маја 2020. године. Средња школа обезбеђује да се у периоду од 8 часова до 20 часова, на мејл адресу која је наведена и потврђена од стране школе, потврђује пријем пријаве.

Вакцинација

Архива вести
Bivši gimnazijalci...
У години јубилеја представљамо бивше ученике Гимназије:

ГИМНАЗИЈАЛЦИ


Gimnazija na YouTube...
ГИМНАЗИЈА НА YouTube

Преузмите