Početak » Novosti » Prijavljivanje za specijalizovana odeljenja u Gimnaziji!!!

Prijavljivanje za specijalizovana odeljenja u Gimnaziji!!!

Učenici koji žele da se prijave za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalizovana odeljenja ( filološko, računarsko i odeljenje za scensku i audio-vizuelnu umetnost) treba da preduzmu sledeće korake:

  • Ukoliko su se već prijavili treba da pošalju mejl srednjoj školi u kome će popuniti elektronski obrazac prijave i navesti generički broj koji su dobili pri prvom onlajn prijavljivanju početkom aprila. U obrascu, koji se nalazi na ovom linku PRIJAVA-ZA-POLAGANJE-PRIJEMNOG-ISPITA-LINK1, učenik navodi šifru koju dobija u matičnoj osnovnoj školi. Ta šifra se upisuje u đačku knjižicu. Srednja škola će mejlom potvrditi učeniku prijem mejla.
  • Učenici koji nisu uspeli da izvrše onlajn prijavu ili se nisu uopšte prijavili (nemaju generički broj), mogu da se prijave popunjavanjem i štampanjem obrasca iste prijave, koji lično predaju u školi koju  žele da upišu. Overen primerak prijave je dokaz da je izvršeno prijavljivanje.
  • Prijavljivanje za polaganje prijemnih ispita (slanjem mejla ili direktno) obavlja se od 18. do 21. maja 2020. godine. Srednja škola obezbeđuje da se u periodu od 8 časova do 20 časova, na mejl adresu koja je navedena i potvrđena od strane škole, potvrđuje prijem prijave.

Vakcinacija

Arhiva vesti
Bivši gimnazijalci...
U godini jubileja predstavljamo bivše učenike Gimnazije:

GIMNAZIJALCI


Gimnazija na YouTube...
GIMNAZIJA NA YouTube

Preuzmite