Početak » KVIS » Upoznaj Filološki fakultet u Beogradu

Upoznaj Filološki fakultet u Beogradu

Od 27. februara 2022. Filološki fakultet u Beogradu svakog vikenda organizuje niz programa pod naslovom Upoznaj Filološki fakultet u Beogradu.

Ovi programi namenjeni su budućim studentima, njihovim roditeljima i nastavnicima, ali i svima onima koji žele da se upoznaju sa bogatom ponudom najstarijeg i najvećeg fakulteta za jezike, književnost i kulturu u Srbiji.

            Pored niza virtuelnih otvorenih vrata i onlajn savetovališta, informativni program Upoznaj Filološki fakultet u Beogradu obuhvata i dva dana otvorenih vrata tokom kojih će budući studenti, njihove porodice i prijatelji moći da posete Fakultet, da saznaju mnoge pojedinosti o studijama na njemu, kao i mnoge zanimljivosti iz njegove bogate istorije, koja je čvrsto isprepletana sa istorijom naše kulture i našeg naroda. Pored toga, tu su i brojni interaktivni programi posvećeni jezicima i kulturama Evrope i sveta, književnosti i srpskom jeziku.

            Programi se odvijaju subotom i nedeljom, a počinju u 12.00 ili 13.00 sati. Prijava nije potrebna, broj mesta nije ograničen, a svaki učesnik može posetiti koliko god prezentacija, savetovališta, radionica i drugih sadržaja želi. Pristupne linkove i sve ostale informacije naći ćete na sajtu Filološkog fakulteta (www.fil.bg.ac.rs), a dodatna obaveštenja možete dobiti telefonom (011/2638-666 i 011/2021-659) ili imejlom dekanat@fil.bg.ac.rspromocija@fil.bg.ac.rs ili upisifiloloski@fil.bg.ac.rs.

Preuzmite

Arhiva vesti