Почетак » Новости » Информације о специјализованим одељењима Гимназије

Информације о специјализованим одељењима Гимназије

Поштовани родитељи ученика осмих разреда основних школа,

Као и сваке године, и ове се спремамо за упис првака у специјализована одељења Гимназије. Обавештавамо вас да ће се информативни родитељски састанак за упис ученика у специјализована одељења Гимназије одржати по следећем распореду:

  • Филолошко одељење – смер за филолошке науке – енглески језик: понедељак 5.02.2024. са почетком у 18.00 сати, у наставничкој канцеларији (зборница).
  • Специјализовано одељење за сценску и аудио-визуелну уметност: петак 2.02.2024. са почетком у 19.00 сати, у наставничкој канцеларији (зборница).
  • Рачунарско одељење: уторак, 6.02.2024. са почетком у 19.00 сати, у наставничкој канцеларији (зборница).

Анкета за специјализована одељења се налази на сајту Гимназије (на коме сада читате ово обавештење): gimnazija.org.rs (на линку https://forms.gle/Mtz3xm2S1SD9EAJT6 ) где ће бити објављиване и све информације у вези са припремном наставом, као и у вези са пријемним испитима ових одељења.

На родитељским састанцима, заинтересовани ученици и родитељи биће обавештени о наставним плановима и програмима за ова одељења, као и о припремној настави. Ову наставу  школа бесплатно организује као вид додатне подршке ученицима у припреми за успешно полагање пријемних испита за упис у ова одељења, при чему се ученици могу и накнадно прикључити припремама. Надамо се да ће наша дугогодишња искуства у раду, као и низ успеха које постижу ученици ових одељења, да вам помогну да направите прави избор жељеног смера.

Директор,

Биљана Дачић

Преузмите

Архива вести