Početak » Novosti » Informacije o specijalizovanim odeljenjima Gimnazije

Informacije o specijalizovanim odeljenjima Gimnazije

Poštovani roditelji učenika osmih razreda osnovnih škola,

Kao i svake godine, i ove se spremamo za upis prvaka u specijalizovana odeljenja Gimnazije. Obaveštavamo vas da će se informativni roditeljski sastanak za upis učenika u specijalizovana odeljenja Gimnazije održati po sledećem rasporedu:

  • Filološko odeljenje – smer za filološke nauke – engleski jezik: ponedeljak 5.02.2024. sa početkom u 18.00 sati, u nastavničkoj kancelariji (zbornica).
  • Specijalizovano odeljenje za scensku i audio-vizuelnu umetnost: petak 2.02.2024. sa početkom u 19.00 sati, u nastavničkoj kancelariji (zbornica).
  • Računarsko odeljenje: utorak, 6.02.2024. sa početkom u 19.00 sati, u nastavničkoj kancelariji (zbornica).

Anketa za specijalizovana odeljenja se nalazi na sajtu Gimnazije (na kome sada čitate ovo obaveštenje): gimnazija.org.rs (na linku https://forms.gle/Mtz3xm2S1SD9EAJT6 ) gde će biti objavljivane i sve informacije u vezi sa pripremnom nastavom, kao i u vezi sa prijemnim ispitima ovih odeljenja.

Na roditeljskim sastancima, zainteresovani učenici i roditelji biće obavešteni o nastavnim planovima i programima za ova odeljenja, kao i o pripremnoj nastavi. Ovu nastavu  škola besplatno organizuje kao vid dodatne podrške učenicima u pripremi za uspešno polaganje prijemnih ispita za upis u ova odeljenja, pri čemu se učenici mogu i naknadno priključiti pripremama. Nadamo se da će naša dugogodišnja iskustva u radu, kao i niz uspeha koje postižu učenici ovih odeljenja, da vam pomognu da napravite pravi izbor željenog smera.

Direktor,

Biljana Dačić

Preuzmite

Arhiva vesti