Почетак » Новости » Информативни састанци за родитеље будућих полазника специјализованих одељења у Гимназији

Информативни састанци за родитеље будућих полазника специјализованих одељења у Гимназији

Поштовани родитељи ученика осмих разреда основних школа,

Као и сваке године, и ове се спремамо за упис првака у специјализована одељења Гимназије. Обавештавамо Вас да ће се  информативни родитељски састанци за упис ученика у специјализована одељења Гимназије одржати по следећем распореду:

– специјализовано одељење за сценску и аудио-визуелну уметност : понедељак, 24.01.2022.године, са почетком у 18.00 сати, у наставничкој канцеларији (зборница)

филолошко одељење – смер за филолошке науке – енглески језик:  уторак, 25.1.2022.године, са почетком у 18.00 сати , у наставничкој канцеларији (зборница)

рачунарско одељење: среда, 26.01.2022. године са почетком у 18.00 сати, у наставничкој канцеларији (зборница)

Анкета за специјализована одељења се налази  на сајту Гимназије ( на коме сада читате ово обавештење ) : gimnazija.org.rs , где ће бити објављиване и све информације везане за припремну наставу, као и за  пријемне испите ових одељења.

На родитељским састанцима, заинтересовани ученици и родитељи ће бити  обавештени о наставним плановима и програмима за ова одељења, као и  о припремној настави коју школа бесплатно  организује као вид додатне подршке ученицима у припреми за успешно полагање пријемних испита за упис у ова одељења. Надамо се да ће наша дугогодишња искуства у раду, као и низ успеха које постижу ученици ових одељења,  да вам помогну да направите прави избор жељеног смера.

 

Директор,                                                                                                                            Биљана Дачић

 

Преузмите

Архива вести