Početak » Novosti » Informativni sastanci za roditelje budućih polaznika specijalizovanih odeljenja u Gimnaziji

Informativni sastanci za roditelje budućih polaznika specijalizovanih odeljenja u Gimnaziji

Poštovani roditelji učenika osmih razreda osnovnih škola,

Kao i svake godine, i ove se spremamo za upis prvaka u specijalizovana odeljenja Gimnazije. Obaveštavamo Vas da će se  informativni roditeljski sastanci za upis učenika u specijalizovana odeljenja Gimnazije održati po sledećem rasporedu:

– specijalizovano odeljenje za scensku i audio-vizuelnu umetnost : ponedeljak, 24.01.2022.godine, sa početkom u 18.00 sati, u nastavničkoj kancelariji (zbornica)

filološko odeljenje – smer za filološke nauke – engleski jezik:  utorak, 25.1.2022.godine, sa početkom u 18.00 sati , u nastavničkoj kancelariji (zbornica)

računarsko odeljenje: sreda, 26.01.2022. godine sa početkom u 18.00 sati, u nastavničkoj kancelariji (zbornica)

Anketa za specijalizovana odeljenja se nalazi  na sajtu Gimnazije ( na kome sada čitate ovo obaveštenje ) : gimnazija.org.rs , gde će biti objavljivane i sve informacije vezane za pripremnu nastavu, kao i za  prijemne ispite ovih odeljenja.

Na roditeljskim sastancima, zainteresovani učenici i roditelji će biti  obavešteni o nastavnim planovima i programima za ova odeljenja, kao i  o pripremnoj nastavi koju škola besplatno  organizuje kao vid dodatne podrške učenicima u pripremi za uspešno polaganje prijemnih ispita za upis u ova odeljenja. Nadamo se da će naša dugogodišnja iskustva u radu, kao i niz uspeha koje postižu učenici ovih odeljenja,  da vam pomognu da napravite pravi izbor željenog smera.

 

Direktor,                                                                                                                            Biljana Dačić

 

Preuzmite

Arhiva vesti