Почетак » Новости » Позив на радионицу

Позив на радионицу

Ученици Гимназије позвани су да учествују на радионици „Како успешно организовати догађаје у култури“ коју воде студенти Факултета драмских уметности у Београду са катедре за Менаџмент и продукцију позоришта, радија и културе.

fdu

Радионица ће се одржати 8. маја на ФДУ у 18 сати. Ученици који желе да учествују треба да пошаљу кратак опис своје идеје за догађај (нпр. фестивал, радијска емисија, изложба, концерт, радионица, међународна манифестација, интернет кампања, представа, дигитална уметност…) како би организатори радионице добили одговор на питање: Шта је важно у култури младих данас?

Потребно је образложити своју идеју на једној страници (у програму Њорд) и послати на мејл адресу fdumenadzmentradionica@gmail.com до 30. априла 2017. године. Најбоља идеја ће се даље развити на радионици, 8. маја на Факултету драмских уметности, Булевар уметности 20, након последњих консултација за упис на Катедру за менаџмент и продукцију.

Радионица је намењена свим креативним и активним средњошколкама и средњошколцима који желе да стварају нове, храбре и узбудљиве пројекте у култури и друштву.

Више информација можете добити на поменутој мејл адреси или на ФБ страници Менаџмент и продукција ФДУ.

Упис у рачунарско одељење

Архива вести
Bivši gimnazijalci...
У години јубилеја представљамо бивше ученике Гимназије:

ГИМНАЗИЈАЛЦИ


Gimnazija na YouTube...
ГИМНАЗИЈА НА YouTube

Преузмите

Безбедан Интернет

Сајт нашег ученика, Михајла Шумаковића, који садржи бројне савете како се заштити на интернету, актуелне теме и проблеме на светски повезаној мрежи рачунара
bezbedaninternet.netai.net