Почетак » Новости » Пријављивање за програме у ИС Петница

Пријављивање за програме у ИС Петница

У среду 22.11. у 20h путем „Zoom“ платформе одржана је презентација о програмима и пријављивању за „Истраживачки камп Петница“.

На презентацији су наши ученици могли да поставе питања која су их занимала и директно комуницирају. Ову презентацију одржала је Јована Динић, наш бивши гимназијалац и сарадник у Петници. Јована је поделила своје знање, као и разне информације везане за програм.

На овом предавању представљени су програми, структура програма и шта је заправо Петница. Наши ученици упознали су се са различитим темама које се проучавају у оквиру различитих наука.

Неки од програма који су привукли пажњу нашим ученицима били су: рачунарство, физика, ТЕХ, психологија, географија, историја… Ово су само неки од бројних програма које средњошколци могу усавршити.

Као што је Јована рекла „Једна од најбитнијих ствари јесте та да ћете упознати пуно људи који имају иста интересовања као ви.“

Петница има успостављену сарадњу са свим Универзитетима у Србији. Стручни сарадници Петнице су запослени на многим институтима и факултетима у Србији као и иностранству.

Пријављивање траје до 01.12. 2023, још информација на https://eprijave.petnica.rs/

Тијана Николић II/4

Преузмите

Архива вести