Početak » Novosti » Prijavljivanje za programe u IS Petnica

Prijavljivanje za programe u IS Petnica

U sredu 22.11. u 20h putem „Zoom“ platforme održana je prezentacija o programima i prijavljivanju za „Istraživački kamp Petnica“.

Na prezentaciji su naši učenici mogli da postave pitanja koja su ih zanimala i direktno komuniciraju. Ovu prezentaciju održala je Jovana Dinić, naš bivši gimnazijalac i saradnik u Petnici. Jovana je podelila svoje znanje, kao i razne informacije vezane za program.

Na ovom predavanju predstavljeni su programi, struktura programa i šta je zapravo Petnica. Naši učenici upoznali su se sa različitim temama koje se proučavaju u okviru različitih nauka.

Neki od programa koji su privukli pažnju našim učenicima bili su: računarstvo, fizika, TEH, psihologija, geografija, istorija… Ovo su samo neki od brojnih programa koje srednjoškolci mogu usavršiti.

Kao što je Jovana rekla „Jedna od najbitnijih stvari jeste ta da ćete upoznati puno ljudi koji imaju ista interesovanja kao vi.“

Petnica ima uspostavljenu saradnju sa svim Univerzitetima u Srbiji. Stručni saradnici Petnice su zaposleni na mnogim institutima i fakultetima u Srbiji kao i inostranstvu.

Prijavljivanje traje do 01.12. 2023, još informacija na https://eprijave.petnica.rs/

Tijana Nikolić II/4

Preuzmite

Arhiva vesti