Почетак » Новости » Празнично и радно

Празнично и радно

Први месеци 2018. године протекли су у празничној, али и плодној атмосфери.

Награђени на Републичком зимском семинару

Поводом обележавања дана Светог Саве, Центар за стручно усавршавање у Крушевцу организовао је литерарни конкурс у сарадњи са Подружницом друштва професора српског језика и књижевности. Конкурс је расписан за ученике основних и средњих школа, а наша ученица првог разреда филолошког смера, Јелисавета Ђоковић, освојила је друго место за најбољи писмени састав у рангу средњих школа.

Награђене ученице 1/1 са проф. Нелом Милојевић

Писмени радови наших ученика били су веома запажени и на традиционалном конкурсу Друштва за српски језик и књижевност и Филолошког факултета у Београду. Ученик 1/10 разреда, Предраг Лукић, добио је другу награду на тему о Вуку Караџићу, док је ученица 1/1, Теодора Ерић, добила трећу награду пишући о Светом Сави. Награде им је на Републичком зимском семинару уручила проф. др Зона Мркаљ, а подршку својим ученицима пружиле су професорке Невена Симић и Нела Милојевић. Додела награда уприличена је 8. фебруара у Сали хероја Филолошког факултета у Београду.

Детаљ из Сале хероја: Предраг Лукић и Теодора Ерић са професоркама: Невеном Симић, Нелом Милојевић и Душицом Добродолац.

Преузмите

Архива вести