Почетак » КВИС » Виртуелни сајам образовања “На који ћеш факс?”

Виртуелни сајам образовања “На који ћеш факс?”

Први Виртуелни сајам образовања у Србији, “На који ћеш факс?” доступан је за посете од 12. марта 2021. године. Шта све нуди овај сајам прочитајте у наставку.


На инфо пулту посетиоци могу одабрати коју халу желе да посете, прочитати новости у вези са пријемним испитима и догађајима на сајму, а на форуму могу постављати питања и дискутовати на тему академског живота и будуће каријере.
Посетиоцима су на располагању две изложбене хале са штандовима високошколских установа и једна бизнис хала која је намењена компанијама и организацијама.
Високошколске установе су за матуранте припремиле брошуре, видео материјале, информаторе о упису, корисне линкове, а спремни су да одговоре на сва релевантна питања.
У Бизнис хали су доступне неке од организација и компанија које су првенствено окренуте младима. На њиховим штандовима може се информисати о томе ко су они, чиме се баве, како могу бити од помоћи, а може се ступити и директно у контакт са њиховим представницима.
Осим свега наведеног, може се посетити и конференцијска сала која нуди могућност присуствовања и учествовања на вебинарима, радионицама и поткастима који ће бити организовани за посетиоце.
Сајам је отворен до 01.10.2021. године, а линк на коме можете приступити је

https://nakojicesfaks.collectivibe.com/

 

Вакцинација

Архива вести
Bivši gimnazijalci...
У години јубилеја представљамо бивше ученике Гимназије:

ГИМНАЗИЈАЛЦИ


Gimnazija na YouTube...
ГИМНАЗИЈА НА YouTube

Преузмите